2016. május 26., csütörtök

Meglepik + hírek

Drága Olvasók! 

Három közölnivalóm és egy kérdésem lenne ebben a bejegyzésben felétek és remélem, nem haragudtatok meg nagyon, hogy ennyi idő múltán teszek közzé okleveleket, meglepiket. Az oklevelek sikeresen elkészültek, megtekinthetitek a bejegyzés további részében és a meglepiknél láthatjátok a helyezettekhez mérten járó díjakat, amelyeket úgy kaphattok meg, ha megdobtok egy e-maillel (jade.thirwall.48@gmail.com) június 5-ig. Várok minden jelentkezőt és helyezettet! Aki esetleg kérdéssel küszködne ezzel kapcsolatban, írjon rám facen, e-mailben vagy pedig komiban. 

A prológus a napokban fel fog kerülni az oldalra, remélem, sok olvasót megfog majd és sokaknak tetszeni fog! Persze kommentben majd hagyhattok megjegyzést, hogy tetszik-e vagy sem. :))) 

Tehát most, hogy letudtuk ezt a három közölnivalót, kíváncsi vagyok, hogy igényeltek-e a történethez a későbbiekben vagy ismerkedésnek most (^-^) egy csoportot? Kirakok egy közvélemény-kutatást az oldalra, hogyha érdekelne titeket a dolog vagy, ha nem, akkor vissza tudjatok jelezni. Ha még nincs rá igény, semmi baj, van még nap, többször felhozom majd akkor a történet folyamán a témát.

A további bejegyzéseknél megtekinthetitek a nyereményeket, melyekért e-mailben július 5-ig lehet jelentkezni!



CÍM





 DESIGN





 FEJLÉC





 FOGALMAZÁS





 FÜLSZÖVEG





 KÖNYVBORÍTÓ





MODULOK





PROLÓGUS





 TRAILER






A nyeremények pedig: 


1. helyezett: 

- rövid vélemény
- feliratkozós csere 
(amennyiben még nem vagyunk mindketten feliratkozva a másik blogjára)
- textúra csomag

2. helyezettek: 

- feliratkozós csere
- karakter-csomag

3. helyezettek: 

- feliratkozós csere
- könyvborító (ha kér)

E-mail: jade.thirwall.48@gmail.com

Várom leveleiteket! 

Ölel mindenkit, 
Bella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése