Karakterek


Abbigail Montgomery (Abby)

„Magamban belül magabiztos ember vagyok, és pontosan tudom, hogy mit tudok és mire vagyok képes, az értékeimet hajszálpontosan ismerem, és azt is mondhatnám, hogy öntelt és beképzelt vagyok.”Michael Rivers (Mike)

„Már rég szórakoztam olyan jól valakin, mint Abby Montgomery. Akinek csak azért sem jegyzem meg a nevét, hogy azt higgye jelentéktelen számomra és ez a hét végre felfedje számomra az igazi énjét."Cora Marin (Cora)

„Nem vagyok ügyes semmiben. Mindig mindent elbénázok, azt viszont nagyszerűen csinálom. A pompomlányválasztás esélyt adott nekem arra, hogy valaki olyasvalaki legyek, akire az emberek felnéznek, mert jó vagyok abban, amit csinálok. Esélyt kaptam arra, hogy ne kelljen többé annak lennem, aki vagyok."Nicole Claud (Nicole)

"Sokan mondták év elején, hogy Abby Montgomery mekkora ribanc, milyen kegyetlen, mindenkin átgázol és, hogy sosem adja fel. De csalódniuk kell. Mert akkor még nem ismernek engem."Olivia Rivers (Live, Olivia)

"A bátyám egy tuskó, így nem sokat tanulhattam tőle. Kivéve a focit. Hiába vagyok egy szőke prűd, ha akkor mosolygok a legtöbbet, amikor a testvéremmel focizok."Zoe Prew (Zoe)

"Ha igaz barátnő vagy, akkor tudod, hogy a barátság nem a külsőségeken múlik. Hanem attól, hogy ki vagy te, és ki ő."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése